Skip to main content
search
0

Ediag Oy takuu- ja toimitusehdot

 

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Yritysasiakkaiden ja Ediag Oy:n välisessä kaupassa sovelletaan Suomen kauppalakia, ellei erillistä kirjallista sopimusta ole tehty.

 

TOIMITUSEHDOT

 

Soveltaminen

Toimitusehtoja sovelletaan Ediag Oy:n kuluttaja- ja yritysasiakkaille tuottettaviin huolto ja korjaus palveluun sekä laitetoimituksiin.

Palveluiden sisältö

Diagnostiikka- korjaus ja huoltopalvelu perustuu Ediag Oy:n kanssa sopimuksen tehneen asiakkaan korjaustyöhön, josta veloitetaan asiakkaalta kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen tai erikseen sovittu hinta.

Sopimuksen sisältö

Osapuolten välille syntyy sopimus, kun asiakas tuo tai lähettää osan tai laitteen huoltoon. Mikäli osapuolten välillä on erikseen solmittu kirjallinen sopimus, sovelletaan kyseistä sopimusta liitteineen ensisijaisesti näihin toimitusehtoihin nähden.

Tuotteet

Ediag myy diagnostiikka- ja korjauspalveluita sekä tuotteita. Korjatun tuotteen asentaminen, käyttöönotto ja käyttäminen voivat vaatia ammattiosaamista. Joissain tapauksissa elektronisten kojeiden ja laitteiden testaus laboratorio-olosuhteissa erillään sen normaalista toimintaympäristöstä voi olla rajoittunut tai mahdotonta jotta voidaan varmistaa korjaamisen onnistuminen.

Korvausvaatimuksia kolmannen osapuolen ylimääräisistä töistä ja tarvikkeista ei käsitellä. Tämän asiakas hyväksyy toimittaessaan tuotteita tutkittavaksi ja korjattavaksi.

Hinnat

Ediag Oy on määritellyt tyyppivioille kulloinkin voimassa olevat hinnat. Hinnat löytyvät Ediag Oy:n nettisivuilta. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero 24%.

Toimitus- ja maksuehdot

Korjaamme tyyppiviat 1-3 työpäivässä (ei koske loma-aikoja). Muuten korjaukset pyritään tekemään 1-5 työpäivässä. Pyrimme informoimaan asiakasta mahdollisimman nopeasti, mikäli tulee viivästyksiä. Toimitamme tuotteet asiakkaillemme pääosin laskulla ja Postin palveluilla. Toimipaikassamme asioitaessa maksutapa on yksityisasiakkaille lasku tai käteinen (pankkikortit, luottokortit ja käteinen)

Takuu

Korjauksille ja käytetyille vaihtolaitteille annamme pääosin 12 kk:n takuun. Takuuaika alkaa tuotteen toimituspäivästä. Mikäli tuotetta ei saada kuntoon, hyvitämme korjauksen hinnan. Vastuumme rajoittuu korjauksen hintaan, joten emme vastaa korjausyrityksen mahdollisesti aiheuttamista muista kuluista. Mikäli alkuperäistä osaa ei saada takuukorjattua ja tilalle tarvitaan vaihtoyksikkö, alkuperäinen korjaussumma vähennetään vaihtolaitteen hinnasta ja maksettavaksi jää niiden välinen erotus.

Ediag Oy ei ole vastuussa asiakkaan toimista tai laiminlyönneistä aiheutuneista vahingoista.

Takuu ei kata osan irrotuksen ja asennuksen kuluja kolmannella osapuolella. Muita osia korjatusta laitteesta, kuin huoltotyön kohteena ollut osio tai alue. Vastuumme rajoittuu palvelun tai suoritetun työn hintaan. Emme vastaa korjausyrityksen tai tiedonsiirron aiheuttamista muista mahdollisista kuluista. Mikäli tilaat meiltä vaihtolaitteen, varmistathan, että vikadiagnoosi on oikea. Emme ota vastuuta tilaajan tekemästä väärästä diagnoosista. Tilattuja käytettyjä laitteita emme ota takaisin ellei toisin ole erikseen tapauskohtaisesti sovittu.

Korvausvaatimukset

Kolmannen osapuolen kuluja ei korvata tai niistä pitää sopia ennen kuin kolmannen osapuolen palveluita voidaan harkita käytettäväksi tai esittää korvattavaksi.

Ediag Oy ei ole velvollinen korvaamaan viivästyksestä tai toimituksen virheellisyydestä työn tilaajalle aiheutuneista välillisiä vahinkoja, kuten tuotantotappioita, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

Reklamaatio

Reklamaatioasioissa ottakaa suoraan yhteyttä myyjään jussi(a)ediag.fi tai puhelimitse numeroon 050 480 4746.

Muutokset ja tietojen luovutus

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan varmistettava kulloinkin voimassa olevat toimitusehdot. Asiakkaalta kysytään vain korjatun tuotteen/varaosan toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Close Menu